Wie?

Ik ben 29 jaar geleden geboren in Nijkerk, een stad met een dorps karakter. Ik riep dan ook altijd; ik ga nooit in een ‘grote’ stad wonen. Toch woon ik nu in miljoenenstad Belo Horizonte, Brazilië.
Foto wie

Als kind was ik vrolijk, eigenwijs en wilde ik nooit onderdoen voor mijn broers. Hierdoor kan ik goed bomenklimmen, maar houdt ik daarnaast ook van nagels lakken.

Vanaf mijn 6e  tot mijn 25e heb ik gekorfbald. Als korfbalfamilie had ik ook geen andere keus. Helaas zijn er in Brazilië maar weinig korfbalclubs te bekennen.

Al vanaf heel jong was ik overtuigd van het bestaan van God. Veel van mijn keuzes en levenshouding zijn hierop gebaseerd. En hoeveel veranderingen er ook in mijn leven zijn, God is er altijd. Dat is waarom ik Jezus volg.

Ik heb geleerd voor Kinderoefentherapeut. Ik vond het fantastisch werk om te doen: door middel van spel de motoriek van kinderen verbeteren.

Ik houd van creatief bezig zijn. Of dat is met koken, schilderen of mime spelen; dat maakt niet uit. Daarbij wordt ik erg blij als ik kan brainstormen. Het maakt niet uit waarvoor, ik houd ervan om ideeën te verzinnen.

Als ik ga relaxen lees ik een boek of ga ik een filmpje kijken. Het liefs met een grote zak chips erbij.