Weer bezoek uit Nederland

Ik word verwend; nadat mijn moeder en broertje een paar maanden geleden op bezoek waren, mocht ik opnieuw bezoek ontvangen, dit keer van Lobke!

Het is super tof om een vriendin mijn leven hier in Brazilië te mogen laten zien. Dingen die voor mij intussen ‘gewoon’ zijn geworden, maar die je opnieuw door Nederlandse ogen mocht zien. Zoals dat een ritje met de bus veel lijkt op een achtbaan.

Lobke kwam precies toen we ‘full house’ hadden, in dezelfde tijd ontvingen we een groep Amerikanen. Het is de drukste periode hier in huis, maar Lobke hielp waar ze kon, waardoor het leuk was om samen te werken.

Gelukkig nadat de groep Amerikanen vertrok, kon ik vakantie opnemen. Samen met Lobke zijn we voor 5 dagen naar Salvador gegaan. Salvador is één van de oudste steden van Brazilië en ligt ook nog is aan de kust. Het waren heerlijke dagen!

Daarna hadden we nog een paar dagen in Belo Horizonte. Samen hebben we het ‘normale’ werk kunnen doen; zoals de kindergroepen en de vrouwengroepen. Het is super leuk als iemand al die lieve gezichten van degenen met wie ik werk nu ook kent.

Het is grappig hoe normaal het voelt om iemand uit Nederland op bezoek te hebben, waarna er helaas weer afscheid genomen moest worden… Dat is altijd weer pittig, maar gelukkig kan ik terug kijken op een paar super leuke, gezellige weken!

P1160925 P1160903   P1160701DSC_6400  P1160853DSC_6203P1160635P1170155

Geef een reactie